home / nieuws / weer met het gezin op pad

WEER MET HET GEZIN OP PAD

Gepubliceerd op: 20 januari 2016 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Wesley is een vrolijk mannetje van ruim vier jaar oud. Toen Wesley geboren werd, had hij meerdere wervelafwijkingen waardoor hij nu een kromme rug heeft.

WEER MET HET GEZIN OP PAD

Wesley is een enthousiast en vrolijk mannetje van ruim vier jaar oud. Maar hij is geen gewone kleuter. Toen Wesley geboren werd, had hij meerdere wervelafwijkingen waardoor hij een erge kromming in zijn rug heeft. Hier is hij inmiddels al meerdere keren aan geopereerd, maar hij heeft nog een lange weg te gaan.

De problemen met zijn rug kosten hem veel energie en hij houdt het niet lang vol om te lopen. Zitten is ook erg vermoeiend en goede ondersteuning bij het zitten is essentieel. De situatie van Wesley is het laatste jaar erg verslechterd. Hierdoor krijgt hij een andere rolstoel die hem beter ondersteunt en waar hij eventueel iets onderuit kan om niet continue last te hebben van de zwaartekracht.

Momenteel wordt Wesley vervoert in een speciale autostoel. De huidige rolstoel past (met moeite) nog in de auto. De nieuwe rolstoel zal niet in de auto passen, daarbij zou het voor hem veel prettiger zijn als hij gewoon met rolstoel en al in en uit de auto gereden kan worden.

Het is voor familie de Bruin niet haalbaar een aangepaste rolstoelbus zelf te financieren, dus schakelden zij de hulp in van Care For Life. Wij willen Wesley en zijn familie graag een handje helpen. We reserveren een bedrag van € 5.000,00 voor het aanschaffen van de bus!

Lever ook een bijdrage aan de rolstoelbus van Wesley door hier je donatie achter te laten!

Hart van Nederland heeft aandacht gegeven aan Wesley en zijn familie. Bekijk het fragment hier.