home / kom in actie

Kom in actie

Voor Care For Life

Care For Life streeft ernaar om het leven van ernstig zieke en gehandicapte kinderen in Nederland te veraangenamen. En daar kunnen we jouw hulp ook bij gebruiken!

Hoe meer mensen ons steunen, hoe meer kinderen wij kunnen helpen. Dus heb je een leuk idee om Care For Life onder de aandacht te brengen of om geld in te zamelen? Let’s do it!

Wil je ook graag iets voor Care For Life betekenen, maar weet je niet hoe? Laat je dan inspireren door deze succesverhalen:

– Maress Hair & Skin Care vroeg bij de opening van hun nieuwe salon aan alle genodigden om een donatie voor Care For Life.
– Een deel van de opbrengst van de schoonheidsbehandelingen tijdens de Salondagen van het Da Vinci College in Dordrecht werd gedoneerd aan Care For Life.
– Praktijk ChiDan organiseerde een skatewedstrijd voor kinderen om hiermee geld op te halen voor Care For Life.
– Tijdens het vijfjarige lumstrum van openbare basisschool De Meerwaarde renden leerlingen mee tijdens de Crazy Run, een sponsorloop die in het teken stond van Care For Life.
– De finalisten van de Miss Nederland verkiezing brachten in Groningen Care For Life onder de aandacht door middel van een flashmob.