home / nieuws / mirthe

Mirthe

Gepubliceerd op: 1 februari 2023 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Mirthe is een 7 jarig meisje die al veel heeft moeten meemaken in haar korte leven.

Mirthe

Mirthe is een 7 jarig meisje die al veel heeft moeten meemaken in haar korte leven. Ze is een lief, vrolijk, eigenwijs meisjes-meisje. Helaas heeft Mirthe twee mutaties in haar gen, waardoor ze beschadiging aan de hersenen heeft opgelopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze lichamelijk beperkt is geraakt en ze helaas rolstoel gebonden is. Gelukkig kan Mirthe het nodige communiceren via haar spraakcomputer, door te wijzen en klanken te maken.

De ouders van Mirthe staan altijd voor hun dochter klaar en proberen Mirthe dan ook regelmatig mee te nemen in hun oude, blauwe Volvo Stationwagen, zodat ze er samen op uit kunnen. Helaas kan de elektrische rolstoel van Mirthe dan niet mee, waardoor het voor de ouders, nu ze steeds groter wordt, bijna onmogelijk wordt om samen op pad te gaan.

Mirthes tante begon dan ook een crowdfunding actie om zo genoeg geld bij elkaar te verzamelen zodat het gezin weer gemakkelijk samen op pad kan en Mirthe haar elektrische rolstoel mee kan. En met succes! Care For Life werd benaderd en ook wij wilde natuurlijk graag een financiële bijdrage leveren, zodat de droom van dit gezin kon worden verwezenlijkt.

Je zou maar zo een fijne tante hebben, mede door haar maakt de familie nu mooie en veilige kilometers in hun nieuwe rolstoelbus.