home / nieuws / treatment for charity een enorm succes!

TREATMENT FOR CHARITY EEN ENORM SUCCES!

Gepubliceerd op: 17 september 2021 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

TREATMENT FOR CHARITY EEN ENORM SUCCES!

Vrijdag 27 augustus was een bijzondere dag: Care Cosmetics organiseerde ‘’Treatment for Charity’’, een nationale geldinzamelingsactie voor stichting Care For Life. Care For life bestaat dit jaar namelijk 10 jaar, en dat betekent dat dit goede doel al 10 jaar lang de wensen in vervulling brengt van ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking.

Om de prachtige werkzaamheden voort te zetten waren extra fondsen nodig, dus werden beautyspecialisten opgeroepen om op deze dag een speciale Care For Life behandeling aan te bieden in hun salon. Maar liefst 82 Care partners zetten deze dag letterlijk hun handen in voor het goede doel! Een aantal rekensommen verder, kunnen we eindelijk het eindresultaat delen – en dit mag er zéker zijn.

De totale opbrengst van Treatment for Charity bedraagt: € 24.192,75!

Wauw! Care For Life en Care Cosmetics zijn enorm trots op dit resultaat en willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze prachtige opbrengst. Dankzij jullie inzet kan Care For Life een verschil blijven maken in de levens van ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking.

Tussen alle deelnemers sprong er een aantal uit die nét een beetje extra hebben gedaan in het teken van liefdadigheid. Zo hebben salon Pure Pavo en Relax & Care de handen ineen gesloten en samen een behandeling weggegeven aan iemand die zelf thuis de zorg heeft over een ziek kind. Ook Vital Effect zag deze dag als het perfecte moment om een ander in het zonnetje te zetten. Daarom schonken zij zelf het bedrag voor vijf behandelingen aan stichting Care For Life en gaven ze deze behandeling gratis aan klanten die wel wat extra’s konden gebruiken. Ook waren er beauty specialisten zoals Schoonheidssalon Nicole Koornhof, die in eerste instantie tekenden voor het doneren van de waarde van vijf behandelingen, maar wegens het succes van de dag uiteindelijk tien behandelingen uitvoerden en de volledige opbrengst doneerden!

Bekijk hier de andere beauty ondernemers die hebben bijgedragen aan het succes van Treatment for Charity. Het mooie resultaat van de Treatment For Charity dag krijgt een vervolg. Markeer 26 augustus 2022 alvast in de agenda en blijf op de hoogte via onze social media. Wil je ook  je steentje bijdragen aan Care For Life? Klik op de button hieronder en doneer gemakkelijk. Alle beetjes helpen!