home / nieuws / spelen met klei met care for life

SPELEN MET KLEI MET CARE FOR LIFE

Gepubliceerd op: 19 juni 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

LET OP!
DEZE ACTIE IS VERLOPEN!
Genieten van een avondje uit? Doneer € 10,00 aan Care For Life en bezoek de theatervoorstelling 'Spelen met Klei'!

SPELEN MET KLEI MET CARE FOR LIFE

Spelen met Klei met Care For Life

Let op! Deze actie is verlopen.

Doneer € 10,00 aan Care For Life en bezoek de theatervoorstelling ‘Spelen met Klei’! Wij mogen 50 kaarten weggeven voor deze theatershow. Op vrijdag 26 juni om 20:15 uur vindt de voorstelling plaats.

 

Wil jij deze voorstelling bezoeken én ons goede doel steunen? Dit is wat je moet doen:

Doneer € 10,00 aan Care For Life via deze pagina. Eén kaart staat gelijk aan € 10,00. Wilt u bijvoorbeeld met vier personen de voorstelling bezoeken, doneer dan € 40,00.

Vul uw gegevens in zoals aangegeven, maar vul in het kader ‘Bedrijfsnaam’Spelen met Klei in.

 

Wees er snel bij, want we kunnen niet meer kaarten vergeven dan we beschikbaar hebben! De actie loopt tot donderdag 25 juni 12:00 uur. Ben je één van de eerste 50? Dan ontvang je donderdag aan het einde van de dag een e-mailbevestiging.

De voorstelling
‘Spelen met Klei’ is een voorstelling waarin Van der Klei de talentvolle jonge acteurs Jeske van de Staak en Yoran de Bont naast haar laat stralen en hen tegelijk laat zien waarom ze al meer dan vijftig jaar in het vak zit. Op een manier zoals we van haar kennen: met de nodige zelfspot, eerlijkheid en liefde. Tijdens dit bijzondere project buigen de leergierige studenten ongemerkt en spelenderwijs de show om in een heuse masterclass. Lees meer over de voorstelling en bekijk de trailer.