home / nieuws / soufyan kan op de fiets naar school

SOUFYAN KAN OP DE FIETS NAAR SCHOOL

Gepubliceerd op: 18 november 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Care For Life heeft Soufyan een elektrische fiets geschonken. Soufyan heeft een ongeneeslijke hartspieraandoening. Hierdoor is hij kortademig en heeft hij een laag uithoudingsvermogen.

SOUFYAN KAN OP DE FIETS NAAR SCHOOL

De vijftienjarige Soufyan heeft van ons een elektrische fiets gekregen. Soufyan heeft een ongeneeslijke hartspieraandoening. Hierdoor is hij kortademig en heeft hij een verminderd uithoudingsvermogen.

Soufyan is van medisch basisonderwijs naar regulier voortgezet onderwijs gegaan. Hij heeft het erg naar zijn zin op z’n nieuwe school. Het enige nadeel is dat hij op het reguliere onderwijs niet met speciaal vervoer naar school gebracht kan worden. En vanwege zijn aandoening lukt het hem niet om op een normale fiets naar school te gaan. Terwijl Soufyan het juist zo leuk zou vinden om ‘gewoon’  met vrienden naar school te kunnen fietsen.

We vinden het belangrijk dat Soufyan op een zo normaal mogelijke manier kan genieten van zijn jeugd, zonder te worden beperkt door zijn aandoening. We hebben Soufyan graag een elektrische fiets geschonken.