home / nieuws / prachtige opbrengst voor care for life dankzij charity event night at the club

Prachtige opbrengst voor CARE FOR LIFE dankzij charity event NIGHT AT THE CLUB

Gepubliceerd op: 3 oktober 2018 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

OH WHAT A NIGHT! Op maandag 1 oktober 2018 is tijdens het CARE FOR LIFE Night at the Club charity event een gigantisch bedrag opgehaald.

Prachtige opbrengst voor CARE FOR LIFE dankzij charity event NIGHT AT THE CLUB

OH WHAT A NIGHT! Op maandag 1 oktober 2018 is  tijdens het CARE FOR LIFE Night at the Club charity event een gigantisch bedrag opgehaald. Het was een waanzinnige avond waar emoties als een rollercoaster de revue passeerden. Ontroering, blijdschap, genot, extase, maar ook en vooral: DANKBAARHEID. Dankbaarheid voor iedereen die zich heeft ingezet om deze avond zo succesvol te maken. CARE FOR LIFE gaat prachtige wensen in vervulling brengen dankzij deze opbrengst.

Tegen een uur of 18.00 druppelden de eerste genodigden binnen bij de locatie van het charity event: THE HARBOUR CLUB ROTTERDAM. De avond werd geopend door KRISTINA BOZILOVIC, de presentatrice van de avond. Naast een mooi welkomst- en dankwoord door voorzitter DUCO VAN KEIMPEMA vertelden Saskia en Jeroen het verhaal van hun (bonus)zoon MIKAI.

Er zijn geen doekjes om gewonden. Voor de gasten werd direct duidelijk waarom CARE FOR LIFE bestaat: namelijk voor kinderen als Mikai. Mikai is overleden op 25 mei 2018 op 14 jarige leeftijd. Hij leed aan spierkanker en kanker in de weke delen. Mikai had een wens, die CARE FOR LIFE heeft uit mogen laten komen voordat hij overleed. Zijn wens was om een parachutesprong te maken, maar hij wilde de sprong niet alleen doen. Toen voorzitter Duco van Keimpema hoorde van Mikai’s wens twijfelde hij geen moment en heeft hij aangeboden om met Mikai mee te springen. Een ervaring waar Mikai met ontzettend veel plezier naar terug heeft gekeken. Geraakt en ontroerd hebben de gasten uit eerste hand kunnen horen wat de hulp van CARE FOR LIFE betekent.

Eenmaal aan tafel konden de gasten genieten van een tot in de puntjes verzorgd diner à la Harbour Club; hoogstaande gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid. De relaxte, ontspannen vibe die THE HARBOUR CLUB ROTTERDAM kenmerkt en de muzikale omlijsting met een optreden van JENNIFER EWBANK creëerde een unieke beleving.

Na het diner werden one-of-a-kind kavels geveild onder leiding van veilingmeester STEFAN STOLK én toeziend oog van notaris PIETER VERBOON. Een greep uit de kavels: een Rolex, een dag een pretpark voor jouw eigen gezelschap en een cursus plat Rotterdams.

De avond had daarnaast nog een primeur: VAJÈN VAN DEN BOSCH, bekend van o.a. The Voice Kids en als vertolker van Gloria Estefan in de musical On Your Feet!, werd bekend gemaakt als ambassadrice van CARE FOR LIFE. Vajèn vertelde: “Ik kijk er erg naar uit om CARE FOR LIFE te helpen om geluksmomentjes te creëren voor ernstig zieke kinderen. De stichting is heel oprecht en dat vind ik prachtig. 100% van de donaties die binnenkomen gaan ook daadwerkelijk naar de doelgroep, dat is toch uniek? Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen.”

Vajèn trapte de dansavond af onder begeleiding van DE JONGENS VAN JE WEET WEL band. ‘De Jongens’ hadden nog een verrassing in petto voor CARE FOR LIFE. Na de bekendmaking van de prachtige opbrengst van € 97.500,- deden zij er nog een schepje bovenop, want “We moeten nu toch met elkaar de ton aan kunnen tikken?” Zo gezegd zo gedaan: een aantal liedjes werd ter plekke aangevraagd en ‘afgerekend’. De totale opbrengst is uiteindelijk gebracht naar € 104.460,-.
Deze eindstand was de perfecte aftrap van de afsluiting door DJ DENNIS VAN DER GEEST.

CARE FOR LIFE kijkt terug op een succesvolle avond die in samenwerking met 100%NL Magazine en The Harbour Club Rotterdam tot stand is gekomen. Dankzij alle contributors die zich hebben ingezet voor deze avond is de waanzinnige opbrengst behaald.