home / nieuws / powervrouw wilma

POWERVROUW WILMA

Gepubliceerd op: 15 juli 2016 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Een tijdje terug maakte Care For Life kennis met Wilma. Deze powervrouw heeft het hart op de goede plek en heeft zich ingezet voor ons goede doel. Lees haar bijzondere verhaal hieronder.

POWERVROUW WILMA

Een tijdje terug maakte Care For Life kennis met Wilma. Deze powervrouw heeft het hart op de goede plek en heeft zich keihard ingezet voor ons goede doel. Lees haar bijzondere verhaal hieronder.

“Bijna 14 jaar geleden werd er bij mij een zeer zeldzame vorm van kinderkanker geconstateerd. Inmiddels een beenamputatie en vele revalidatietrajecten verder, bemerk ik dat de noodzakelijke zorg voor mensen met een chronische beperking/handicap, levensbedreigende en/of terminale ziekte steeds meer “wordt uitgekleed” met alle gevolgen van dien: vanzelfsprekendheid is absoluut niet meer vanzelfsprekend!

Vorig jaar heb ik de oprichter van de Stichting Care For Life, Duco van Keimpema, mogen leren kennen. De reden waarom hij zijn stichting is begonnen en hun initiatieven raakten me diep en deden me beseffen dat ook ik, indien de gelegenheid zich voordeed, me voor Care For Life wilde gaan inzetten om op deze wijze “een aantal kinderen een gezicht te kunnen geven”.

Inmiddels is het zover: achter de schermen ben ik al geruime tijd drukdoende om zoveel mogelijk geld in te zamelen, met als startpunt de aanstaande 
100-e Vierdaagse van Nijmegen. Er zijn deelnemers aan de Vierdaagse benaderd met de vraag of zij “mijn benen zouden willen zijn” om me op deze wijze te kunnen helpen. Er zijn er al vele toezeggingen binnen! Een gegeven waar ik uiteraard meer dan dankbaar voor ben.”

 

Wilma heeft Yvonne, Cor, Gerard en Sjaak  letterlijk in beweging gebracht om de Nijmeegse Vierdaagse voor Care For Life te lopen. Lees hier hoe je deze toppers kunt steunen!