home / nieuws / ouders van soufyan bedanken care for life

OUDERS VAN SOUFYAN BEDANKEN CARE FOR LIFE

Gepubliceerd op: 25 november 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

We hebben een prachtige bedankbrief mogen ontvangen van de ouders van Soufyan en dat vinden wij een heel mooi gebaar! Lees de brief hieronder.

OUDERS VAN SOUFYAN BEDANKEN CARE FOR LIFE

Vorige week hebben we een stoere elektrische fiets gedoneerd aan de vijftienjarige Soufyan. Hij heeft een hartaandoening waardoor hij kortademig is en zijn uithoudingsvermogen is verminderd. We hebben een prachtige bedankbrief mogen ontvangen van de ouders van Soufyan en dat vinden wij een heel mooi gebaar! Lees de brief hieronder.

Beste Care For Life, 

Nogmaals bedankt voor de elektrische fiets. Soufyan is blij, maar wij, zijn ouders, ook. U heeft een grote bezorgdheid van ons weggenomen. Eindelijk kan Soufyan zonder uitgeput te raken zijn schooldag beginnen. 

Uw heeft een mooi Facebookartikel geplaatst. De datum waarop dit bericht is geplaatst is voor ons een bijzondere dag. Dit is de dag waarop we vorig jaar met alle spanning en angst met Soufyan naar Amerika reisden om opheldering en hoop te krijgen vanwege zijn ongeneeslijke ziekte. Gelukkig is deze 18 november anders voor ons. Wie had nog gedacht dat mijn kind er nog zou zijn. De elektrische fiets zie ik als symbool van hoop, kracht en een lang leven. 

Uw collega’s en donateurs ook erg bedankt. Zonder jullie was het voor ons een heel stuk zwaarder in dit leven. 

Wens jullie het allerbeste met veel geluk en succes!