home / nieuws / op naar de top!

Op naar de top!

Gepubliceerd op: 24 mei 2017 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Help Wilma naar de top! Nog een maand te gaan en dan gaat Wilma, powervrouw en ambassadeur van ons goede doel, de handbikebattle in Oostenrijk rijden.

Op naar de top!

Help Wilma naar de top! Nog een maand te gaan en dan gaat Wilma, powervrouw en ambassadeur van ons goede doel, de handbikebattle in Oostenrijk rijden. Een loodzware klim richting de Kaunertaler gletscher.  Deze battle gaat ze aan voor Care For Life om een mooi in te zamelen voor ons goede doel. Lees het bijzondere verhaal van Wilma hieronder.

Twee jaar geleden heb ik tijdens de Ibiza Regatta Duco, de voorzitter van Care For Life, leren kennen. Terugblikkend was op zijn minst een zeer bijzondere warm, maar zeker ook emotionele kennismaking te noemen en heeft hij mij onbewust het laatste zetje gegeven van datgene wat ik in mijn hart al zeer lange tijd wist en wilde: “me inzetten voor de zwakkeren in onze samenleving”..

Met nog 26 dagen te gaan is het bijna zover en mag ik na een gedegen voorbereiding de handbikebattle in het Kaunertal te Oostenrijk voor Care For Life aangaan.
Een loodzware klim, die wat mij betreft symbool zal gaan staan voor de afgelopen vijftien jaar: “diep gaan; niet opgeven en uitgaan van je eigen kracht en mogelijkheden” om uiteindelijk te worden tot de mens die je bent! Een gegeven dat ik een ieder, maar zeker ook de mensen met “een beperking” op welke wijze dan ook meer dan gun…

Met nog een maandje te gaan wil ik graag een “eindsprint” inzetten om tot een mooi eindbedrag te komen, vandaar mijn bericht aan jou met de vraag of jij me wellicht zouden willen steunen want “iedere euro is er ten slotte een”!

Help jij Wilma tot een mooi eindbedrag te komen? Doneer aan Care For Life!