home / nieuws / nijmeegse vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Gepubliceerd op: 13 juli 2018 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Van 17 t/m 20 juli lopen Maudy Vossen en Evelien Leijten mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Deze twee kanjers halen hiermee geld op waarmee we o.a. de wens van Vera en Caro in vervulling laten gaan: een aangepaste rolstoelbus.

Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Maudy Vossen loopt dit jaar voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen 40 kilometer per dag lopen doet ze niet alleen omdat ze zelf een zware periode heeft overwonnen, maar ook om twee jonge meisjes met een progressieve en onbehandelbare stofwisselingsziekte te helpen.

Met haar deelname aan de 102e Vierdaagse zetten Maudy en Evelien zich in samenwerking met Care For Life in voor 9-jarige Vera en 11-jarige Caro. De twee zusjes hebben beide een ongeneselijke stofwisselingsziekte, waarbij alle lichaamsfuncties langzaam uitvallen en de verwachting is dat ze op jonge leeftijd komen te overlijden.

Vera kan inmiddels niet meer zelfstandig lopen en is bijna helemaal rolstoelafhankelijk. Caro kan ook steeds moeilijker lopen en gebruikt haar rolstoel steeds vaker. Om de meisjes te kunnen blijven vervoeren is er een bus nodig waar twee rolstoelen in kunnen. De kosten van deze bus zijn € 30.000. De ouders hebben door verschillende acties al € 18.000 opgehaald. Het doel van Maudy is, door deel te nemen aan de Vierdaagse en zich te laten sponsoren, de aanschaf van de bus mogelijk te maken. Ze heeft inmiddels al ruim € 1000 ingezameld, dus alle (financiële) hulp is welkom!

De 9-jarige Vera en 11-jarige Caro hebben jouw hulp nodig om mobiel te blijven, klik hier om Maudy en Evelien te sponsoren.

Maudy Vossen loopt Vierdaagse voor ernstig zieke meisjes

VIDEOREPORTAGEMaudy Vossen loopt Vierdaagse voor ernstig zieke meisjesDe Nijmeegse Maudy Vossen loopt dit jaar voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen 40 kilometer per dag lopen doet ze niet alleen omdat ze zelf een zware periode heeft overwonnen, maar ook om twee jonge meisjes met een progressieve en onbehandelbare stofwisselingsziekte te helpen.Met haar deelname aan de 102e Vierdaagse zet Maudy zich in samenwerking met Care For Life, een stichting die zich inzet voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek, in voor 9-jarige Vera en 11-jarige Caro. De twee zusjes hebben beide een ongeneselijke stofwisselingziekte, waarbij alle lichaamsfuncties langzaam uitvallen en de verwachting is dat ze op jonge leeftijd komen te overlijden. Vera kan inmiddels niet meer zelfstandig lopen en is bijna helemaal rolstoelafhankelijk. Caro kan ook steeds moeilijker lopen en gebruikt haar rolstoel steeds vaker. Om de meisjes te kunnen blijven vervoeren is er een bus nodig waar twee rolstoelen in kunnen. De kosten van deze bus zijn 30.000 euro. De ouders hebben door verschillende acties al 18.000 euro opgehaald. Het doel van Maudy is, door deel te nemen aan de Vierdaagse en zich te laten sponsoren, de overige 12.000 euro in te zamelen. Ze heeft inmiddels al ruim 1000 euro ingezameld, dus er is nog een kleine 11.000 euro nodig.De 9-jarige Vera en 11-jarige Caro hebben jouw hulp nodig om mobiel te blijven, dit kan door via onderstaande link Maudy Vossen te sponsoren.https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/maudy-vossen-evelien-leijten/96ecb182-0722-4c0f-adcc-d39294c08f6f

Geplaatst door Nieuws uit Nijmegen op Dinsdag 10 juli 2018