home / nieuws / are you ready for a night at the club?

Are you ready for a Night at the Club?

Gepubliceerd op: 17 september 2018 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Op maandag 1 oktober organiseert Care For Life het charity event 'Night At The Club'.

Are you ready for a Night at the Club?

In navolging van het succesvolle charity event ‘Night At The Zoo’ in 2017 organiseert Care For Life dit jaar haar tweede charity event. Met het thema ‘Night At The Club’ belooft het weer een onvergetelijke avond te worden op een prachtige locatie: The Harbour Club Rotterdam! Kortom, reserveer maandag 1 oktober alvast in uw agenda.

ARE YOU READY FOR A NIGHT AT THE CLUB?
Op 1 oktober 2018 staat u een onvergetelijke ervaring te wachten. CARE FOR LIFE organiseert na het grandioze succes van Night at the Zoo nu haar tweede charity event: NIGHT AT THE CLUB. Het decor van dit event is The Harbour Club in Rotterdam. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hun hoogstaande kookkunsten zijn gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid en een sterk oog voor detail. Het shared dining diner dat zij voor u en uw gezelschap serveren gaat u niet snel vergeten! Tijdens de veiling worden u onder leiding van Stefan Stolk one-of-a-kind veilingitems aangeboden. Jennifer Ewbank zal de avond muzikaal omlijsten en laat u verrassen door de muzikale acts die wij gedurende de avond voor u in petto hebben om deze NIGHT AT THE CLUB knallend af te sluiten!

 

AANMELDEN
CARE FOR LIFE nodigt u van harte uit om in gezelschap van relaties, vrienden en familie te genieten van NIGHT AT THE CLUB. Voor het reserveren van plaatsen of meer informatie kunt u contact opnemen met Reeza Konings. De prijs van een tafel voor 10 personen bedraagt € 2000,00. De kosten voor een losse stoel zijn € 200,00. Eventuele dieetwensen kunnen tevens worden doorgegeven.

Vermeld hier uw aanwezigheid via onze Facebook Evenementenpagina en neem contact met ons op via:
INFO@CAREFORLIFE.NL
088 99 66 222

FACEBOOK.COM/CAREFORLIFEFOUNDATION

Meld u aan via het Facebook event Night at the Club via:

LOCATIE
The Harbour Club Rotterdam
Kievitslaan 25 · 3016 CG Rotterdam

 

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig nabij The Harbour Club Rotterdam, vanaf 18:00u gratis parkeren. U kunt ook gebruik maken van de Valet Parking service (€ 17,50). 50% van de opbrengst hiervan gaat naar CARE FOR LIFE.

 

DRESSCODE
Party chique

 

Wij kijken ernaar uit om samen een succes van deze avond te maken!