home / nieuws / nicole bedankt care for life

NICOLE BEDANKT CARE FOR LIFE

Gepubliceerd op: 16 september 2016 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Vandaag ontving Care For Life een bedankbrief van Nicole Costeris. Enige tijd geleden heeft Care For Life een prachtig bedrag gedoneerd zodat ze een ZOOM aan kon schaffen. Lees hieronder de prachtige brief:

NICOLE BEDANKT CARE FOR LIFE

Dag hele lieve mensen,

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de bijdrage van de Zoom!

Ik heb er al vele tochtjes hier in de Weerribben meegemaakt en heb dingen ontdekt die ik nog nooit gezien had! Het is hier echt heel mooi. En het hele mooie is dat ik nu overal zelf kan komen. Zonder hulp. Wat is dit bijzonder dat ik dit nu kan!!! Het is FANTASTISCH!!!

Nogmaals bedankt!

Groetjes Nicole Costeris