home / nieuws / india

India

Gepubliceerd op: 8 februari 2019 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

India is een vrolijk en opgewekte meid, vooral als ze met haar gezin mee op pad kan.

India

India is een meisje van 11 jaar met een ontwikkelingsniveau van een 3-4 jarige. Ze heeft bilateraal spastische cerebrale parese. Dat houdt in dat de hersenen niet in staat zijn om de juiste spanning aan de spieren door te geven, waardoor ze onderling niet op de juiste manier samenwerken. Onder andere zelfstandig zitten en lopen is hierdoor niet mogelijk.

India is een heel vrolijke en opgewekte meid, vooral als ze met haar familie op pad kan. Dit proberen ze ook zoveel mogelijk te doen, maar sporten of naar het strand gaan kon niet altijd, omdat ze niet over de juiste hulpmiddelen beschikten.

De wens van dit gezin was een Hippocampe, waarin India goed kan blijven zitten, zelfs wanneer ze over het strand rijden. Hiermee zouden ze samen als gezin activiteiten kunnen ondernemen om even te vergeten wat er allemaal speelt. Haar ouders hadden Lisa nog nooit zo blij en enthousiast gezien als bij het passen van de buggy.

Natuurlijk wilde Care For Life dit gezin helpen en doneerde een bijdrage voor een Hippocampe. Wij wensen India en haar gezin veel plezier bij de gezamenlijke uitjes!