home / nieuws / het beste beetje voor

HET BESTE BEETJE VOOR

Gepubliceerd op: 25 augustus 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Het lijkt een normale vrijdagmiddag in Groningen. Dankzij het prachtige weer genieten veel mensen op het terras van een verkoelend drankje.

HET BESTE BEETJE VOOR

Het lijkt een normale vrijdagmiddag in Groningen. Dankzij het prachtige weer genieten veel mensen op het terras van een verkoelend drankje. Op het Waagplein verschijnen er plotseling kinderen die een roze ballon vasthouden. Voorbijgangers blijven nieuwsgierig staan om te kijken wat er aan de hand is.

Het wordt steeds drukker op het Waagplein. De groep kinderen verzamelt zich aan de randen van het plein, één jong meisje staat midden op het plein afgezonderd van de groep. Eén voor één komen er kinderen naast haar staan. En dan start plotseling de muziek…

Om aandacht te vragen voor Care For Life organiseerden de 12 finalisten van de Miss Nederland verkiezing op vrijdag 21 augustus een flash mob. Ruim 100 leerlingen van dansschool Dancedivision Dijkmansport hielpen hieraan mee. Onder begeleiding van vrolijke klanken dansten de kinderen samen met de Missen. Na afloop van de flash mob werd er gecollecteerd onder het publiek en werden er flyers van Care For Life uitgereikt.

Care For Life bedankt Miss Nederland en alle kinderen die mee hebben gedanst voor hun inzet en enthousiasme. Bekijk de video van de flash mob. Steun Care For Life door de video te delen op je social media!