home / nieuws / eren

Eren

Gepubliceerd op: 30 april 2018 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Eren is een 9 jarige jongen die geboren is met Microfalie, dit is aan aandoening waarbij de hersenen zich niet volledig ontwikkelen.

Eren

Eren is een 9 jarige jongen die geboren is met Microcefalie. Microcefalie is een aandoening van het centrale zenuwstelsel en wordt gekenmerkt door een te kleine omvang van de schedel, waarbij de hersenen zich niet volledig ontwikkelen. Het gevolg hiervan is dat Eren een ernstig verstandelijke beperking heeft. Hij is volledig zorg- en rolstoelafhankelijk en heeft geregeld epileptische aanvallen.

Eren woont in een gezin met twee oudere broers en een zusje. Eren’s vader is vrachtwagenchauffeur en is vanwege zijn werk geregeld weg van huis. Hierdoor staat Eren’s moeder er doordeweeks dan ook veelal alleen voor.

Eren wordt nu nog in een personenwagen vervoerd, waarbij hij door een van zijn ouders in de auto wordt getild. Eren wordt naar mate hij ouder wordt, steeds groter en zwaarder. Het wordt voor zijn ouders dan ook steeds moeilijker Eren in de auto te tillen.

De grote wens van het gezin is dan ook ‘’het aanschaffen van een rolstoelbus’’. Helaas beschikt het gezin niet over de financiële middelen om zelfstandig een rolstoelbus aan te schaffen.

Een rolstoelbus zou het gezin de mogelijkheid geven om samen met Eren activiteiten te blijven ondernemen, zoals familie bezoeken en uitstapjes maken.

Natuurlijk helpt Care For Life dit gezin! Care For Life doneert namelijk; €3500,- voor de aanschaf van de rolstoelbus.

Wij wensen het gezin veel plezier met alle uitstapjes die er nog gaan komen!