home / nieuws / er was eens een prinses

ER WAS EENS EEN PRINSES

Gepubliceerd op: 5 juni 2014 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Eén dag een echte prinses zijn... Voor veel jonge meiden blijft het bij een droom. Maar voor Amber werd deze droom werkelijkheid.

Eén dag een echte prinses zijn… Voor veel jonge meiden blijft het bij een droom. Maar voor Amber Boonstoppel uit Waddinxveen werd deze droom werkelijkheid.

De vrolijke, spontane Amber is 8 jaar oud. Ze heeft leukemie. Na een zware periode van 2 jaar met de nodige ziekenhuisbezoeken, chemo’s, medicijnen en  onzekerheden vonden de ouders van Amber, dat Amber het meer dan verdiend heeft om verrast te worden met een Prinsessendag. Met de smoes dat ze ‘s middags naar de tandarts moet werd Amber op woensdagmiddag opgehaald uit school. Haar verbazing was groot toen na de lunch plotseling haar drie beste vriendinnen Jennifer, Nikki en Morgan aanbelden. De opwinding werd nog groter toen er even later een witte limousine voor het huis stopte, een rode loper uitgerold werd én er een lakei Amber uitnodigde om voor één dag prinses te zijn.

De limousine bracht het gezelschap naar Pannenkoekenhuis De Kabouterhut in Amersfoort, waar Amber en haar vriendinnen door een PUPA Milano visagist werden opgemaakt en ze kregen betoverende prinsessenjurken aan. Prinses Amber kreeg zelfs nog een kroon! Opgedoft als 4 prachtige prinsessen werd er een bezoek gebracht aan Dierenpark Amersfoort. Tijdens de wandeling langs de vele dierenverblijven werden er sprookjesachtige foto’s gemaakt door een professionele fotograaf.

Na het eten stond de limousine klaar om het gezelschap naar het Beatrix Theater in Utrecht te rijden, voor de musical The Little Mermaid. Als echte V.I.P.’s mochten ze de pauze doorbrengen in de Queens Club, waar drinken, snoep, bitterballen en kleurplaten klaar lagen. Na de voorstelling werd het gezelschap rondgeleid achter de schermen, zodat ze alle attributen die tijdens de musical gebruikt waren van dichtbij konden bekijken. En alsof dat nog niet genoeg was, was er ook nog een meet & greet met hoofdrolspeelster Keet!

Wat is er mooier dan de opmerking “Dit is écht de mooiste dag van m’n leven!”? De prinsessendag was een zeer geslaagde dag. Wij danken dan ook hartelijk alle bedrijven en personen die ons geholpen hebben bij het mogelijk maken van de Prinsessendag:

• ABN Amro Bank
• Stage Entertainment
• Dierenpark Amersfoort
• JohnBeerens.com
• Pannenkoekenhuis De Kabouterhut
• Tovergoud Bruidsfotografie
• Reuters Design & Concepts
• Van Halen Events
• Mila, voor het schenken van haar prinsessenjurk

Bekijk de foto’s van de Prinsessendag op Facebook of lees het verslag van fotograaf Ruben.