home / nieuws / een cheque voor jack

EEN CHEQUE VOOR JACK

Gepubliceerd op: 24 december 2012 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Onlangs heeft Care For Life een cheque aan de familie Snijders overhandigd. Jack is een vrolijke jongen van 4 jaar oud.

EEN CHEQUE VOOR JACK

Onlangs heeft Care For Life een cheque aan de familie Snijders overhandigd. Care For Life maakte het met deze cheque voor de familie mogelijk om een aangepaste rolstoelbus aan te schaffen voor hun zoon Jack.

Jack is een vrolijke jongen van 4 jaar oud. Door zijn meervoudige handicap zal Jack zijn hele leven rolstoelgebonden zijn. Momenteel leert Jack om een elektronische rolstoel te besturen. Jack is te groot en te zwaar geworden om dagelijks in en uit een ‘normale’ auto getilt te worden. Dankzij de rolstoelbus kan Jack nu eenvoudig naar school en naar het ziekenhuis vervoerd worden.

Twee weken eerder heeft de familie Snijders de aangepaste rolstoelbus al in gebruik genomen. Het ophalen van de rolstoelbus had een feestlijke gelegenheid moeten zijn, waarbij Care For Life de symbolische cheque tevens aan de familie zou overhandigen. Helaas belandde Jack een avond eerder in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Gelukkig is Jack inmiddels weer opgeknapt en kon hij, samen met zijn ouders en zus, alsnog de cheque in ontvangst nemen.
De overhandiging van de cheque vond plaats bij B&S te Uitgeest. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het aanpassen van auto’s voor mindervaliden.