home / nieuws / doneer en bezoek de musical billy elliot

DONEER EN BEZOEK DE MUSICAL BILLY ELLIOT

Gepubliceerd op: 8 september 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

LET OP!
DEZE ACTIE IS VERLOPEN.
Genieten van een avondje uit? Dat kan! Doneer € 10,00 aan Care For Life en bezoek de musical 'Billy Elliot'!

DONEER EN BEZOEK DE MUSICAL BILLY ELLIOT

Let op! Deze actie is verlopen.
Doneer € 10,00 aan Care For Life en bezoek de musical ‘Billy Elliot‘! Wij mogen 2 x 26 kaarten weggeven voor deze theatershow. Op zaterdag 12 september om 19:30 uur en op zondag 13 september om 19:00 uur vinden de voorstellingen plaats in het AFAS Circustheater Den Haag.

 

Wil jij één van deze voorstellingen bezoeken én ons goede doel steunen? Dit is wat je moet doen:

Doneer € 10,00 aan Care For Life via deze pagina. Eén kaart staat gelijk aan € 10,00. Wilt u bijvoorbeeld met vier personen de voorstelling bezoeken, doneer dan € 40,00.

Vul uw gegevens in zoals aangegeven, maar vul in het kader ‘Bedrijfsnaam’Billy Elliot in en geef aanwelke voorstelling uw voorkeur heeft (zaterdag of zondag).

Wees er snel bij, want we kunnen niet meer kaarten vergeven dan we beschikbaar hebben! De actie loopt tot vrijdag 11 september 15:00 uur. Behoor je tot één van de eerste 26 bestellingen voor de zaterdag of de zondag voorstelling? Dan ontvang je vrijdag aan het einde van de dag een e-mailbevestiging.

De voorstelling
De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985). Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Tot zijn eigen verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, steeds harder trainen. Uiteindelijk mag hij auditie doen voor de Royal Ballet School in Londen. Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen worden te verwezenlijken, hetgeen hem thuis grote problemen oplevert. Want wat is belangrijker? Een gezinsleven redden dat door politieke en sociale omstandigheden aan de rand van de afgrond staat of het geven van een kans aan een kind met een bijzonder talent?

Update: 10 september 2015

Billy Elliot kaarten uitverkocht
Wegens grote belangstelling zijn de musicalkaarten voor Billy Elliot al uitverkocht! Deze kaarten zijn dus niet meer te bestellen bij Care For Life.