home / nieuws / de brief van jack

DE BRIEF VAN JACK

Gepubliceerd op: 29 november 2014 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

De gezinswagen van de familie Snijders voldoet helaas niet meer, Jack is te groot gegroeid om in en uit de auto getild te worden.

DE BRIEF VAN JACK

Een prachtige brief ontving Care For Life onlangs van de familie Snijders. Dit gezin, bestaande uit vader, moeder, dochter (9 jaar) en zoon (4 jaar), zat met een groot probleem. Hun zoon Jack heeft een cyste in zijn hersenen, zijn spierspanning is niet goed, hierdoor is hij meervoudig gehandicapt. Hij is geheel afhankelijk voor zijn dagelijkse verzorging van zijn ouders.

Omdat Jack rolstoel gebonden is leert hij momenteel om in een elektronische rolstoel te rijden. Voor het dagelijkse vervoer voldoet de gezinswagen van de familie Snijders helaas niet meer, omdat Jack te groot gegroeid is om in en uit de auto getild te worden. De familie Snijders is hierdoor genoodzaakt om een aangepaste rolstoelbus aan te schaffen waarin Jack en zijn elektronische rolstoel eenvoudig vervoerd kunnen worden. Hoewel de kosten voor het ombouwen van een rolstoelbus vergoed worden door de gemeente Heemskerk, zijn de kosten voor de aanschaf van de bus voor rekening van de familie Snijders.

Om de familie Snijders een handje te helpen doneert Care For Life € 4.500,00. Het gezin zal binnenkort de aangepaste rolstoelbus en een symbolische cheque van Care For Life in ontvangst nemen.