home / nieuws / daan en familie bedanken care for life met prachtige bedankbrief

DAAN EN FAMILIE BEDANKEN CARE FOR LIFE MET PRACHTIGE BEDANKBRIEF

Gepubliceerd op: 13 mei 2016 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Care For Life ontving een hele mooie bedankbrief van Daan en zijn familie. Lees hem hier!

DAAN EN FAMILIE BEDANKEN CARE FOR LIFE MET PRACHTIGE BEDANKBRIEF

Care For Life heeft enige tijd geleden bijgedragen aan de aangepaste rolstoelbus voor Daan. We hebben een prachtige bedankbrief mogen ontvangen van Daan en zijn familie en dat vinden wij een heel mooi gebaar! Lees de brief hieronder en lees hier meer over Daan.

Beste Care For Life,

En dan is het zover…… We mogen de bus ophalen! Onze prachtige Citroën Jumper is keurig aangepast door B&S autoaanpassingen in Hoorn. Goed geïsoleerd en een veilig en makkelijk systeem om de rolstoel vast te zetten. De bus zelf heeft een goede inrijhoogte en Daan kan nog prima groeien in zijn rolstoel.

We kunnen weer met het hele gezin op pad en dat geeft een ongelofelijk  gevoel van vrijheid. Mede dankzij jullie hebben wij onze droom kunnen verwezenlijken en woorden schieten eigenlijk te kort om te tonen hoe blij en dankbaar we hiervoor zijn.

De praktijk wees de laatste tijd uit dat we Daan veelvuldig in de auto lieten zitten als we even snel een boodschap moesten doen. Het was zo’n gedoe in de oude auto en de rolstoel met wheeldrive is heel zwaar. Het overstappen werd voor Daan ook steeds een grotere opgave en daarnaast paste de rolstoel maar net in de auto, wat ook niet echt bevorderlijk was voor de kostbare wielen van de stoel.

Met de lift in de bus hoeven we zelf niet meer te tillen of zwaar te duwen (we moeten gezien de toenemende verzorging toch ook voorzichtig zijn met onze eigen ruggen). Het vastzetten van de rolstoel is inmiddels al een ‘fluitje van een cent’ en Daan kan lekker blijven zitten en gewoon overal mee naar toe, ook al is het maar voor even. En daarnaast kan het hele gezin (inclusief onze hond) ook nog ruim genoeg zitten.

Wij hadden dit zelf nooit voor elkaar gekregen en jullie steun is van onschatbare waarde geweest voor ons. Ook in emotioneel opzicht!

ONTZETTEND BEDANKT!

Hele warme en lieve groet van ons allemaal,

Richard, Saskia, Lisa, Lucas en natuurlijk van Daan zelf