home / nieuws / coco heemskerk

COCO HEEMSKERK

Gepubliceerd op: 28 september 2016 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Omdat de 4-jarige Coco rolstoelgebonden is startte haar vader een crowdfundingsactie om geld op te halen voor de aanschaf voor een aangepaste rolstoelbus. Gelukkig werd hij gewezen op het bestaan van Care For Life en stuurde hij ons zijn wens voor Coco toe.

COCO HEEMSKERK

Coco lijdt aan het Rett Syndroom. Wat dit voor haar betekent, legde haar vader aan ons uit: “Coco is een vrolijke vierjarige krullenbol die zich normaal ontwikkelde in haar eerste levensjaar. Na een jaar leerde ze de vaardigheden zoals kruipen, praten en zelfs eten weer af. De kans dat Coco ooit opnieuw zal leren praten of eten is nihil.”

Momenteel zit Coco in een rolstoel, om te voorkomen dat ze scoliose gaat ontwikkelen. Dit is een veelvoorkomende ziekte bij Rett Syndroom. Zonder een rolstoelbus kan ze niet naar school gebracht worden, naar opa en oma gebracht worden en word op pad gaan met elkaar erg lastig. Omdat Coco’s vader niet over de financiële middelen beschikt om zelf een aangepaste rolstoelbus aan te schaffen, heeft Care For Life een bijdrage geleverd van € 3.500,00.

Veel plezier met de bus Coco!