home / nieuws / night at the club charity event 2.0

Night at the Club Charity Event 2.0

Gepubliceerd op: 11 maart 2020 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

CHARITY EVENT CARE FOR LIFE LEVERT € 98.840,00 OP

Event vol verbondenheid en persoonlijke betrokkenheid

Night at the Club Charity Event 2.0

Steijn, 6 jaar, gebonden aan een rolstoel, kreeg afgelopen maandag tijdens het Care For Life charity event een hippocampe, een op maat gemaakte vrijetijds rolstoel. Hiermee is het makkelijk voor zijn ouders om Steijn mee te nemen naar het strand of terrein waar de grond ongelijk is. Steijns moeder: “Dit is geweldig. We krijgen echt weer ruimte om als gezin leuke dingen te doen!” Met het overhandigen van de hippocampe raak je meteen de kern van Care For Life; zieke kinderen en kinderen met een beperking ondersteunen op het gebied van onderwijs, educatie of op het sportieve vlak.

Night at the Club 2.0 in de Harbour Club Rotterdam, was net als de vorige keer een avond waarbij de sfeer vanaf de eerste minuut ongedwongen was en de setting uitnodigde tot ontmoetingen. Het afwisselende programma is een gouden formule waarbij heerlijk eten, een veiling en diverse optredens – (Tim Douwsma en later De Jongens van Je weet wel) de vaart erin hielden. Een rondje langs aanwezigen leverde mooie uitspraken op zoals Eddy Guyt van 100% NL: “Je ziet wat er met het geld gebeurt, geweldig toch dat zo’n jongen nu een hippocampe heeft?” Zakenman Pim Poppeliers: “Care For Life raakt me en dat zie je bij iedereen die er vanavond is. Je zag ook de tranen bij presentatrice Kim Kötter toen de verhalen heel persoonlijk werden.” Ook veilingmeester Stefan Stolk is in zijn nopjes. “Ik durf te stellen dat iedereen hier in de zaal echt iets wil doen voor de kinderen. Het zijn geen praatjesmakers.”

Duco van Keimpema, founder en voorzitter van Care For Life: “Het is geweldig dat met de veiling en loterij 98.840 euro is opgehaald. Hier kunnen we weer heel veel gezinnen blij mee maken maar wat mij betreft mag er nog een schepje bovenop. Steeds meer gezinnen kloppen bij ons aan voor een bijdrage en het aantal aanvragen stijgt harder dan het beschikbare vermogen.”

Meer weten over Care For Life of zelf een event of actie opzetten? Neem contact op en stuur een mail naar info@careforlife.nl

* De Hippocampe is geschonken in samenwerking met stichting Carpe Diem en Hendriks Care.

Klik hier om de foto’s van de avond te bekijken.