home / nieuws / care for life event 9 maart

CARE FOR LIFE EVENT 9 MAART

Gepubliceerd op: 21 februari 2020 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Vind je ook dat ieder kind het verdient te genieten van een zorgeloze jeugd? CARE FOR LIFE helpt individuele, hulpbehoevende kinderen en maakt tastbaar het verschil.

CARE FOR LIFE EVENT 9 MAART

Op 9 maart organiseert CARE FOR LIFE een onvergetelijke avond om geld in te zamelen en zo nog meer kinderen te helpen. Doe je ook mee?

We zien uit naar een fantastische tweede editie van ons charity event ‘Night at the Club’. Net als de vorige keer, is The Harbour Club Rotterdam de setting. Een locatie die synoniem is voor genieten met een grote G maar vooral een avond die ons allen nóg meer bewust maakt van de rauwe realiteit waar zieke kinderen en de gezinnen waar ze opgroeien mee dealen.

Tijdens Night at the Club gaan we er met elkaar voor zorgen dat Care For Life een glimlach kan bezorgen op de gezichten van nog meer ernstig zieke kinderen.

Shared dining geeft de avond een persoonlijk tintje en zorgt voor warme connecties. Geef je over aan het wervelende programma met klinkende namen die zich vrijwillig aan ons charity event verbinden. Zoals Kristina Bozilovic die de avond op haar heel eigen, charmante manier presenteert. Met haar enthousiasme en vakkundigheid weet ze de goede toon te zetten en de wisseling tussen de emoties moeiteloos in goede banen te leiden. Nog een naam die niemand meer vergeet: Stefan Stolk, misschien wel de bekendste veilingmeester van Nederland. Alleen al hoe hij acte de presence geeft – wie spreekt er meer woorden in een minuut dan hij – is een feestje. Om het feest compleet te maken; taalkunstenaar Derek Otte vangt de avond in woorden, en weet zijn ongetwijfeld spitsvondige woorden in een originele wrap up te presenteren Last but not least; de muziek van de ‘Jongens van je weet wel’, zorgt er zeker voor dat de voetjes van de vloer gaan.

Wij kijken ernaar uit samen met jou de avond tot een groot succes te maken!

 

Tafel 10 personen € 1.800,00
Losse stoel € 200,00

Interesse om aanwezig te zijn? Geef het aan ons door via info@careforlife.nl / 088 99 66 222 of stuur ons een Messenger bericht!