home / nieuws / care for life en make-up awards

CARE FOR LIFE EN MAKE-UP AWARDS

Gepubliceerd op: 11 maart 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

De Make-up Awards heeft Care For Life omarmt als goed doel! Speciaal voor ons goede doel organiseerden zij allerlei activiteiten.

CARE FOR LIFE EN MAKE-UP AWARDS

De Make-up Awards heeft Care For Life omarmt als goed doel!

Zij hebben ons de gelegenheid gegeven om te collecteren, leuke winacties te doen en ze hebben zelfs een verrassingsoptreden voor ons georganiseerd! Al deze activiteiten vonden plaats tijdens de Make-up Awards, een toonaangevende wedstrijd voor visagisten.

En het was een succes! Speciaal voor ons goede doel heeft kinderkoor Soest een optreden gegeven én werd er een heel mooi verhaal verteld over een van de kinderen die Care For Life heeft geholpen. Ook hebben veel bezoekers deelgenomen aan de Care For Life Ballonnenactie en dat heeft er voor gezorgd dat er een flink aantal donaties is opgehaald. Maar liefst € 550,00 om precies te zijn! Tijdens de beurs konden bezoekers een Care For Life ballon kopen, met daaraan een lootje. Onder de deelnemers zijn drie prijzen verloot: twee kaartjes voor de musical Billy Elliot, een PUPA Milano make-up pakket t.w.v. € 250,00 en een gezichtsverzorgingspakket t.w.v. € 100,00.