home / nieuws / care for life benefietavond night at the zoo

Care For Life Benefietavond NIGHT AT THE ZOO

Gepubliceerd op: 23 februari 2017 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Care For Life Benefietavond NIGHT AT THE ZOO

Maandag 20 maart gaat er iets heel speciaals gebeuren. In samenwerking met 100% NL Magazine en de Koninklijke Burgers’ Zoo wordt er een benefietavond georganiseerd voor Care For Life. De hele avond zal in het teken staan van onze foundation en heeft als doel om een mooi bedrag in te zamelen, zodat Care For Life het aankomende jaar meer ernstig zieke en gehandicapte kinderen kan steunen.

Het event heeft een unieke locatie. Het zal plaatsvinden in Burgers’ Zoo te Arnhem. Gedurende de avond krijgen 150 gasten een unieke rondleiding door een van de overdekte gedeeltes van de dierentuin en een van de families die Care For Life heeft gesteund zal hun verhaal doen. Daarnaast wordt er een heerlijk diner geserveerd, en zullen Leonie Meijer en Berget Lewis een spetterend optreden verzorgen. Ook zal er een veiling plaatsvinden.

Door middel van kaartverkoop (€ 150,00 per stoel, € 1250,00 per 10-persoonstafel) en de opbrengst van de veiling hopen we een heel mooi bedrag in te zamelen.

Wil jij ons helpen een succes te maken van deze avond? Heb je bijvoorbeeld een gaaf product/dienst dat we beschikbaar kunnen stellen voor de veiling? Of ken/ben je iemand die graag aanwezig is op het event? Neem contact op met Anne Pieterman via 078 – 652 15 88 of info@careforlife.nl.