home / nieuws / bram tempelaars

BRAM TEMPELAARS

Gepubliceerd op: 28 augustus 2015 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

Familie Tempelaars besloot enige tijd geleden dat het tijd was om een volledig aangepaste rolstoelbus aan te schaffen voor hun zoontje Bram.

BRAM TEMPELAARS

Familie Tempelaars besloot enige tijd geleden dat het tijd was om een volledig aangepaste rolstoelbus aan te schaffen voor hun zoontje Bram. Hij heeft hersenbeschadigingen opgelopen bij zijn geboorte. Hierdoor is hij zowel motorisch als verstandelijk zwaar beperkt en afhankelijk voor een rolstoel. Bram heeft ook epilepsie, sondevoeding en hij is heel beperkt in spraak.

Het werd erg zwaar voor Bram en zijn ouders om te reizen met de auto. Elke keer moest Bram uit zijn rolstoel worden getild om hem vervolgens in de auto te tillen. Daarna moest de rolstoel worden ingeklapt en in de auto worden getild om te kunnen vertrekken. En op aankomst van bestemming begon dit liedje weer van voren af aan.

Het aanschaffen van een aangepaste rolstoelbus is een hele uitgave. De gemeente vergoed vaak de aanpassingen die gedaan moeten worden om hem geschikt te maken voor een rolstoelgebonden kind, maar de aanschaf van de bus zelf is voor de rekenenig van de familie. Familie Tempelaars besloot aan de bel te trekken bij Care For Life en wij zijn blij dat we Bram en zijn familie hebben kunnen helpen met een donatie van € 3.500.

Veel plezier met de bus!