home / nieuws / bied mee!

BIED MEE!

Gepubliceerd op: 15 april 2016 | Valt onder: Donatie Events Geen categorie

De online Care For Life veiling is officieel van start gegaan! We hebben de mooiste, leukste, tofste, stoerste veilingitems voor je verzameld! Steun ons goede doel en bied mee op jouw must-have!

BIED MEE!

De show stelen op de snelweg in een supersnelle sportauto terwijl je eigen auto weer als nieuw wordt opgepoetst? Samen onthaasten in Turks stoombad en genieten van een heerlijke ontspanningsmassage? Een prachtig modern handgeschilderd schilderij voor die ene lege muur in je woonkamer? Of ga liever naar het theater? Care For Life heeft de mooiste, leukste, tofste, stoerste veilingitems voor je verzameld!

Bied mee!
Terwijl jij geniet van je gewonnen veilingitem kunnen wij met de opbrengst van jouw bod weer een heleboel prachtige wensen in vervulling laten gaan. De sponsors van de online Care For Life veiling bieden hun producten en diensten namelijk kosteloos aan, waardoor alle opbrengsten geheel te goede komen aan Care For Life! Wekelijks plaatsen we nieuwe veilingitems online, dus blijf ons goed in de gaten houden. En volg Care For life ook op Facebook, want daar komen namelijk ook regelmatig veilingitems voorbij.