home / care for life 10 jaar: help je mee?

Care For Life 10 Jaar: help je mee?

TIEN JAAR CARE FOR LIFE
(2011 – 2021)

De Stichting Care For Life is tien jaar geleden opgericht door Duco van Keimpema, CEO Care Cosmetics. De aanleiding? “Heel simpel. Een tv-programma waarin doodzieke kinderen vanuit het ziekenhuis vertelden dat ze school zo gemist hadden. Ik dacht: dit kan anders. Een paar iPads plus een online verbinding en yes, de kids konden vanuit het ziekenhuisbed meedoen en nog belangrijker: hun vriendjes en vriendinnetjes uit de klas zien.” Wat begon als een eenmalige actie, groeide uit tot een stichting van formaat. “In tien jaar hebben we rond de 250 kinderen geholpen.”

Care For Life ondersteunt chronisch zieke kinderen en kinderen met een handicap op drie terreinen: educatie, hulpmiddelen om het dagelijkse leven net iets makkelijker te maken en het vervullen van wensen. Speciaal in het jubileumjaar zetten we de stichting weer even in het zonnetje. Er staan tal van activiteiten gepland. Zo ontvangen salons bij een bestelling per honderd euro een gratis CARE FOR LIFE showerfoam om cadeau te geven aan een klant en om hen te motiveren en activeren een donatie te doen aan de stichting. Verder komt er op 27 augustus een landelijke Care For Life beautydag en lanceert Care Cosmetics in september een magazine waarvan alle advertentie-inkomsten naar CARE FOR LIFE gaan. Duco: “Al deze acties zijn hard nodig. Door corona hebben we ons jaarlijkse fundraise event moeten annuleren maar de aanvragen van zieke kinderen blijven binnenstromen. We willen niks liever dan hun wensen vervullen.
Help je mee?

We zijn blij met elke bijdrage. Alle kleine beetjes helpen!
Benieuwd waar jij terecht kan voor een behandeling tijdens Treatment For Charity? Klik op onderstaande button en vind jouw dichtstbijzijnde beauty specialist!